• -
Tips rond het bewegen als je wil afslanken

Tips rond het bewegen als je wil afslanken

Beweging inbouwen als je wil afslanken

Als je intermittent vasten doet, is het zeer gemakkelijk. We raden je aan je work-outs te plannen op de dagen dat je niet vast. Maar wat als je een eiwitdieet in 3 fases wil volgen ? Afhankelijk van de beweging die je nu al op weekbasis doet en de fase waarin je zit, ga je specifiek extra bewegingsmomenten inbouwen. Bouw geleidelijk op en neem nooit meer dan twee stappen tegelijk

Praktisch plan bij je protifase dieet
Afhankelijk van de beweging die je nu al op weekbasis doet en de fase waarin je zit, ga je specifiek extra bewegingsmomenten inbouwen.Bouw geleidelijk op en neem nooit meer dan twee stappen tegelijk


In deze fase ga je één niveau omhoog in bewegingsactiviteit, want in deze fase heb je ook een vrij lage inname van energie om ketonase te maximaliseren. We raden je aan om één fase te stijgen qua wekelijkse beweging en niet verder te gaan dan bewegingsfase 3. Uiteraard als je voor de start van het protifase programma reeds in bewegingsniveau 3 of hoger zat, dan hou je gewoon dat niveau aan.

In deze fase ga je één niveau omhoog in bewegingsactiviteit, gelijk in welk bewegingsniveau je zat in fase 1. In de transform fase gebruik je reeds 2 vrije eetmomenten en is je koolhydraatgebruik ook lichtjes gestegen.

De maintainfase is de fase waar je zelf veel bepaalt wat je eet en ook je koolhydraatinname terug naar normaal is gebracht. In deze fase is het aangeraden je wekelijkse beweging te continuëren en je koolhydraten af te stemmen op je verbruik.

Winkelwagen

0
artikelen
Prijs
Aantal
Totaal
Verzendkosten:
€ 0,00

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens

Login

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens