Afvallen met Zero 3? Ervaringen
    • -

Virginie L. uit Bressoux

Virginie verloor 35 kg in 1 jaar. Zij vastte gedurende 3 dagen in de week.

Dankzij ZERO 3 voelde zij zich goed met deze methode. Door de regelmatig inname van de capsules was het omgaan met honger beheersbaar. De eerste twee weken waren best lastig, gezien je lichaam zich toch moet aanpassen aan deze aangepaste maaltijdplanning. Virginie vindt het niet nodig om extra coaching te krijgen tijdens de dagen dat zij wel kan eten. Ook coaching qua beweging vindt Virginie overbodig. Uiteindelijk komen de goede resultaten van gewichtsverlies voor 80% via de voeding. Virginie zou deze methode zeker aanraden want in het verleden heeft ze ook reeds een calorie-arm dieet gevolgd maar zonder succes.

Coby D. uit Beusichem

Coby verloor met ZERO 3 12 kg in 4 weken. Coby volgende ook het 4:3 protocol.

Zij deelt haar ervaring graag met jou: “Ik vind zero3 geweldig goed te doen ook als je werkt heb je geen hongergevoel of de behoefte om te snaaien. Ik had alleen in het begin hoofdpijn. Dat heeft 1 week ongeveer geduurd.”

Coby zou extra motivatie wel leuk vinden eventueel via een online voedingsapp. Op de niet-vastendagen kan je lekker eten wat je wil, maar je wil die dagen ook niet volledig gaan invullen met lege calorieën. Aan het einde vroegen we of Coby nog wijze raad had naar andere mensen die graag gewicht willen verliezen. Het gesprek werd afgesloten met volgende woorden:

“Ik zou aanraden deze afvalmethode te doen,ik heb in 1984 dit ook gedaan na de geboorte van mijn zoon toen was ik ook goed afgevallen.Dit product is best al oud maar efficiënt.”

Winkelwagen

0
artikelen
Prijs
Aantal
Totaal
Verzendkosten:
€ 0,00

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens

Login

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens